Struis bedankt vrijwilligers op 17 december!

 

’s-Hertogenbosch is een gemeente die gemaakt wordt door mensen. Dagelijks zijn er honderden vrijwilligers actief. Belangeloos, gewoon om anderen te helpen. Mantelzorgers, buddys, begeleiders, verzorgers, klussers, penningmeesters en wat al niet meer. Waar zouden we zijn zonder hen?

Struis is een theatergezelschap uit
’s-Hertogenbosch, dat jaarlijks enkele improvisatie-voorstellingen op de planken brengt. De spelers zien in hun dagelijkse werk wat alle vrijwilligers betekenen voor de gemeente. Struis wil hen bedanken voor wat zij voor anderen doen. En welk moment is daarvoor mooier dan de aankomende kerstperiode?

Daarom schenkt Struis vrijkaarten voor de voorstelling “Struis boomt door” aan deze vrijwilligers. Deze voorstelling vindt plaats op zondagmiddag 17 december in de Verkadefabriek. Het is een geïmproviseerd verhaal dat in het teken staat van kerst. Terwijl de opbouw voor het kerstdiner plaatsvindt wordt er terug gekeken op bijzondere kerstanekdotes. Hierin zal het publiek zich op een bijzondere manier herkennen. Of juist niet.

Kent u een vrijwilliger of meerdere vrijwilligers waar dit cadeau op zijn plaats zou zijn? Meld hem of haar dan aan bij Struis via info@struis-improvisatie.nl
Vermeld hierbij naam, adres en telefoonnummer van de vrijwilliger(s), van welke organisatie en waarom deze in het zonnetje gezet mag worden met vrijkaartjes voor de voorstelling.