Improvisatietheater iets voor jou ?!?

Theatergroep Struis maakt inmiddels al weer 7 jaar improvisatievoorstellingen. Regelmatig wordt daarbij door bezoekers vragen gesteld: “wat komt er allemaal bij impro kijken”, “welke vormen van improvisatie is er nu precies”, “hoe weet je nu wat je moet doen?”, “zou impro ook iets voor mij zijn?”

Om mensen kennis te laten maken met improvisatietheater start Struis opdonderdag 3 mei 2018 met de laagdrempelige cursus “Improvisatietheater en theatersport”. In deze cursus maak je kennis met improvisatievormen, invalshoeken voor scenes en inspiratiebronnen. Je ontdekt welke spelvormen bij jou passen en wat voor type speler je bent.

De cursus wordt verzorgd door Trude Verboom. Trude is opgeleid als dramadocent & drama-therapeut en geeft al jaren impro- en theatersportcursussen. Zij werkt thans als drama-docent op een aantal scholen en is zelfstandig regisseur. In het verleden werkte zij onder meer voor Picos/de Muzerije.

Om deel te nemen aan de cursus is ervaring niet noodzakelijk, nieuwsgierigheid & enthousiasme om te ontdekken wel. Cursus vindt doorgang bij voldoende deelnemers. Vindt plaats in de binnenstad van Den Bosch.

Aanmelden kan via info@struis-improvisatie.nl
Graag met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.

Docent Trude Verboom
Tijdstip Wekelijks op donderdag 20.00-22.00 uur
Start 3 mei 2018
Aantal lessen 10
Kosten 120 euro
Voor wie? Volwassenen die kennis willen maken met impro