Workshops en demo's: voor zowel bedrijven als particulieren

Heeft u plannen voor een themadag? Weet u niet hoe u dat moeilijke thema bespreekbaar kunt maken? Bent u op zoek naar een ludiek onderdeel in uw programma? In dat geval kan Struis iets voor u betekenen. Want naast het geven van voorstellingen neemt Struis ook opdrachten aan.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij mogelijkheden ontwikkeld ter ondersteuning van een thema of als ingang voor het starten van een discussie of groepsproces. Struis kan bijvoorbeeld situaties uitvergroten of verschillende scenario's schetsen. Demonstraties kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als ludiek onderdeel van een bedrijfsfeest of als ondersteuning van een presentatie. Struis zorgt ervoor dat de vorm en de inhoud aansluit bij uw wensen en ideeën.

Voor een actief programma verzorgt Struis ook workshops in improvisatietheater. Voordeel is dat er geen teksten van buiten geleerd hoeven te worden en dat meedoen heel gemakkelijk is. Na een gezamenlijke warming up gaan we in kleinere groepen aan de slag. Aan de hand van een workshopleider krijgt elke groep een eigen improvisatievorm aangeleerd.

Hoogtepunt van de workshop is het moment waarop de groepen het geleerde in praktijk brengen. Enkele voorbeelden vindt u hieronder.

Voor vragen, opmerkingen en/of boekingen kunt u terecht bij onze contactpersoon. Onze voorstellingen, workshops en demonstraties stemmen we af op de vraag die u stelt. Dit betekent dat we voor u een prijsopgave op maat maken.

Van alle markten Struis!

Struis kan voor u demonstraties en workshops op maat aanbieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:
• Demonstraties ter ondersteuning van thema's op scholen (bijvoorbeeld pesten)
• Kinderworkshops met diverse thema's, bijvoorbeeld sprookjes of griezelen
• Workshops voor vrijgezellenfeesten
• Typetjes ter aankleding van feesten of partijen
U kunt informeren naar de mogelijkheden via ons e-mailadres, klik hier.

Enkele voorbeelden

In de afgelopen jaren hebben we onder meer de volgende opdrachten uitgevoerd:

Demonstratie op basisschool De Wittering.nl in Rosmalen als onderdeel van het leerprogramma over macht. Tijdens de demonstraties werden in het spel verschillende vormen van macht en machtsmisbruik zichtbaar gemaakt in meerdere korte scènes. Hierbij werd ook inbreng van de leerlingen verwerkt. Doel was het aan het denken zetten van de leerlingen over macht en machtsmisbruik.

Workshop Katholieke Vrouwenorganisatie in Steensel, waarbij als gezellige (bonte) avond twee improvisatievormen werden aangeleerd. Uiteindelijk hebben twee uitverkoren teams een korte voorstelling gegeven voor de overige aanwezigen. Doel was het verzorgen van een leuke avond met theater.

Ondersteuning op de jongeren debattenwedstrijd van de Provincie Noord-Brabant, waarbij een kort optreden van Struis de afsluiting van het programma vormde. Er werden enkele korte scènes gespeeld met relatie tot het thema debattering, waarbij het publiek inbreng kon geven over de inhoud.

 

Struis is aangemeld bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17244167